Sevgilisinin nikahsız eşi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

KONYA’da 30 yaşındaki İbrahim Dönmez, yeni tanıştığı 32 yaşındaki Aysel S.’nin 7 yıldır birlikte yaşadığı nikahsız eşi 54 yaşındaki İbrahim M. tarafından, kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün saat 20.00’de merkez karatay İlçesi Emirgazi Mahallesi Yalova Sokak’ta meydana geldi. İbrahim Dönmez, iddiaya göre bir süre önce tanıştığı Aysel S. ile birlikte olmaya başladı. Aysel S.’nin 7 yıldır dini nikahla yaşadığı İbrahim M.’den ayrılmasını isteyen Dönmez, konuşmak için genç kadının evine gitti.

Bu sırada evde olan İbrahim M. ile karşılaşan İbrahim Dönmez, tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İbrahim M. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Dönmez’i kalbinden bıçakladı. Yaralı Dönmez olay yerinden kaçarken, kavgayı duyan komşuları polise haber verdi. Polis ekipleri kavga sonrası Dönmez’in yaralı olarak evden uzaklaştığını öğrenince, çevrede araştırma yaptı. Polis evden yaklaşık 300 metre uzakta boş bir arazide İbrahim Dönmez’in kanlar içerisindeki cesedini buldu.

Dönmez’in cesedi otopsi yapılmak üzere Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, cinayet zanlısı İbrahim M. ve birlikte yaşadığı Aysel S. polis tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.