Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi'nde oturan ve daha önce görev yaptığı sağlık memurluğundan, dolandırıcılık iddiası üzerine hakkında açılan soruşturma üzerine ihraç edilen Dursun Özkan'ın yaptığı öne sürülen cinsel istismar, 5 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisinin kızı D.A.'nın okulda rehber öğretmenine yaşadıklarını anlatmasıyla ortaya çıktı.

D.A.'nın, Dursun Özkan'ın kendisiyle 2 yıl boyunca cinsel ilişkiye girdiğini söylemesiyle rehber öğretmen olayı polise bildirdi. Soruşturma başlatan polis, Dursun Özkan'ı 2 hafta önce yakalayıp, gözaltına aldı. Dursun Özkan suçlamayı kabul etmedi.

GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKMİŞ: D.A.'nın ifadesinde, 2 yıl boyunca cinsel istismara uğradığını, daha sonra da yaşıtı olan komşusunun kızı M.S.'ye aynı şekilde cinsel istismarda bulunulduğunu söylediği belirtildi. İki kız öğrencinin ayrıca, Dursun Özkan'ın, kendileriyle birlikte olurken telefonla o anların görüntüsünü çektiğini de söylediği belirtildi. Dursun Özkan'ın M.S.'ye istismarda bulunurken D.A.'ya görüntü çektirdiği, D.A.'yla birlikte olurken de M.S.'ye görüntü çektirdiği de öne sürüldü.

TUTUKLANDI: Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Dursun Özkan, çıkarıldığı mahkemece iki kız çocuğuna cinsel istismar suçundan tutuklandı.

Öte yandan Dursun Özkan'ın çektirdiğini söylediği o görüntülere telefonunda rastlanmadığı belirtildi.