KARS'da yaşanan ve Türkiye'yi kahreden olayda Sedanur Güzel'in otopsisi Erzurum Adli Tıp Kurumunda yapıldı. 9 yaşındaki Sedanur'un cenazesi toprağa verilirken, ilk bulgular küçük kızın cinsel istismara uğradığı yönünde oldu. Kesin sonuçları otopsi raporu ortaya koyacak. Olayla ilgili tutuklu olan Ertan Bozkurt'un sosyal medya hesaplarından ve cep telefonundan cinsel içerikli görüntüler çıkmıştı. Bugün Sedanur'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Cesedinin bulunduğu yer kafa karıştırdı. İşte son gelişmeler

Sedanur Güzel'in bulunduğu yere bakın! Otopsi sonucu tecavüz...

SEDANUR GÜZEL'İN CESEDİ NASIL BULUNDU: Sedanur Güzel 16 Eylül'den beri kayıptı ve onu Jandarmadan AFAD'a, özel ekiplerden kadavra köpeklerine kadar geniş bir ekip arıyordu. Sedanur'un cesedi 7. günde öyle bir yerde bulundu ki kafalarda kuşku işaretleri yarattı

Sedanur Güzel'in bulunduğu yere bakın! Otopsi sonucu tecavüz...

BİR SÖĞÜDÜN ALTINDA BULUNDU : Sedanur Güzel'in cesedinin bulunduğu yer işte tam burası. Küçük kızı öldüren katil zanlısı onun üzerine taşlar yığarak cesedini saklamış. Küçük kızın cesedinin bulun ekibin anlattıkları tüyleri diken diken etti.

Sedanur Güzel'in bulunduğu yere bakın! Otopsi sonucu tecavüz...

CESET ÖYLE KURUMUŞ Kİ... : Sedanur'un cansız bedenini bulan ekipler böyle bir vahşeti daha önce görmediklerini belirterek şunları anlattılar: -"Bir taş var taşın alt tarafına koymuş, üzerine taşlar yığarak kapatmaya çalışmış. Kokudan dolayı ortaya çıkmış. Öyle ki ceset kurumuştu. Bir taşa bir oduna dokunursun ya öyleydi. Sedanur kuş gibi hafif olmuştu. Böyle bir vahşet olamaz. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz

SEDANUR OLAYI DA LEYLA GİBİ : Sedanur Güzel'in cesedinin bulunduğu yer köye 1 kilometre uzaklıktaki kayalık bir alan. Kars Valisi Rahmi Doğan daha önce cesedin bulunduğu yerin civarında arama yapıldığını ancak bir ize rastlanmadığını açıkladı. Haliyle Sedanur'un cesedinin sonradan oraya getirilip bırakılmış olma ihtimali var. Ağrı'da geçtiğimiz bayram kaybolan Leyla olayında da benzer bir durum yaşanmıştı. Küçük kızın cesedi defalarca aranan yerde bulunmuştu

Sedanur Güzel'in bulunduğu yere bakın! Otopsi sonucu tecavüz...

SEDANUR'UN OTOPSİ SONUÇLARI : Sedanur'un otopsisini Erzurup Adli Tıp kurumu yaptı ve küçük kızın cenazesini ailesine teslim etti. Sedanur toprağa verilirken adli tıp kurumunun raporu açıklaması bekleniyor. İlk bulgular Sedanur Güzel'in tecavüz kurbanı olduğu yönündeydi. Sedanur'un nasıl öldürüldüğü otopsi ile netleşecek.

KATİLİ KİM ERTAN BOZKURT MU ÖLDÜRDÜ? : Sedanur Güzel'in kaybolmasıyla ilgili şu anda sadece bir kişi tutuklu. O kişi de cezaevi firarisi olan Ertan Bozkurt. Sedanur'u son gören kişi de yine o... Sabıkası hayli kabarık olan Ertan Bozkurt'un cep telefonundan da cinsel içerikli görüntüler çıktı.

Sedanur Güzel'in bulunduğu yere bakın! Otopsi sonucu tecavüz...

SEDANUR GÜZEL TOPRAĞA VERİLDİ : Bir hafta sonra öldürülmüş olarak bulunan Sedanur Güzel dün toprağa verildi. Cenazeye Kars valisi başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı. Şimdi kamuoyu Sedanur'un katilinin kim olduğunu ve otopsi raporunu bekliyor.

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, "Sedanur  Güzel'in ölü bulunmasına ilişkin Kağızman Sulh Ceza Mahkemesince yayın yasağı  kararı alınmıştır." dedi. 

Camgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kağızman ilçesi Paslı  köyünde Sedanur Güzel'in ölü olarak bulunmasına ilişkin Kağızman Cumhuriyet  Başsavcılığı tarafından, fail ya da faillerin yakalanması için soruşturma  başlatıldığını belirtti.

Soruşturmanın devam ettiğini dile getiren Camgöz, "Sedanur Güzel'in  ölü bulunmasına ilişkin Kağızman Sulh Ceza Mahkemesince yayın yasağı kararı  alınmıştır." diye konuştu.

Kağızman Sulh Ceza Mahkemesinin yayın yasağına ilişkin kararında şu  ifadelere yer verildi:

"Yazılı ve görsel basın ile internet medyasında olaya iştirak etme  şüphesi bulunan kişilerle ilgili birtakım bilgilerin yayınlandığının müşahade  edildiği, bu durumun soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesine engel  olduğu göz önüne alındığında, 5189 sayılı yasanın 3/2 maddesindeki koşulların  oluştuğu anlaşıldığından, soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası  kapsamı hakkında yazılı, görsel, eleştiri ve sosyal medya ile internet ortamında  her türlü haber, röportaj ve benzeri yayınların yapılmasının yasaklanmasına karar  verildi."