Uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen aile ekipler tarafından gözaltına alındı. Polis şüphelilerin evinde yaptığı aramada ise neler ele geçirdi neler...SAMSUN'da Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda, uyuşturucu satıcısı oldukları iddia edilen 36 yaşındaki Selma A., eşi 45 yaşındaki Hasan A. ve kayınpederi 63 yaşındaki Ahmet A. gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmada Selma A.'nın, eşi Hasan A. ve kayınpederi Ahmet A. ile birlikte uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledi. Yaplan istihbarat çalışmanın ardından dün Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izinle şüphelilerin Atakum İlçesi Beypınar Mahallesi'ndeki evlerine operasyon düzenledi.

POLİS NELER ELE GEÇİRDİ NELER...
Şüphelilerin evinde, bahçesinde ve terasında arama yapan polis, farklı yerlerde poşetler içinde 2 kilo 864 gram esrar, uyuşturucu tartmakta kullanılan 2 terazi, bahçede ve teras katında saksılara ekili vaziyette 708 kök hint keneviri, 1 ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 56 mermi, 1 pompalı tüfek ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 4 bin 350 lira para ele geçiridi. Gözaltına alınan 3 şüpheli işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi.