Rize'de derste cinnet getirdiği belirlenen 16 yaşındaki öğrenci derste cinnet getirerek arkadaşının boğazına bıçak sapladı.

Rize’nin Pazar ilçesinde meydana gelen olayda, derste cinnet geçiren lise öğrencisi arkadaşını bıçakladıktan sonra kendisini bıçakladı. Olayda bıçaklanan öğrenci hayatını kaybederken, cinnet geçiren öğrenci ise ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Pazar ilçesindeki bir lisede Sabah ikinci derste cinnet geçiren B.K., önce önündeki sırada oturan E.T.'nin boynuna bıçak sapladı, ardından da bıçağı kendi boğazına sapladı.
İzmir'de bıçaklı kavga: 1 ölü

Pazar Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan öğrencilerden 16 yaşındaki E.T. burada hayatını kaybederken, ağır yaralı B.K. (16) Rize Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay nedeniyle okul tatil edildi.Rize Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Okulda uslu bir öğrenci olarak bilinen B.K.'nın öldürdüğü arkadaşı ile bir sorunu da olmadığı belirtildi. B.K.'nın neden böyle bir olayı gerçekleştirdiği araştırılıyor.
Hayati tehlikesi sürüyor
Olayı gerçekleştiren B.K., Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Boynundan ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden B.K.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.