Özel Kız Okulundaki Bir Öğretmen Öğrencisine 3 Kez Tecavüz Etti



Londra'da sadece kızların eğitim gördüğü özel bir okulda çalışan coğrafya öğretmeni 37 yaşındaki Kato Harris öğle arasında üç kez kız öğrencisini konuşmak için sınıfa çağırdı ve tecavüz etti. Olay kız öğrencinin panik atak nöbetlerinin başlaması ile ortaya çıktı.
KİMSE ANLAMASIN DİYE ÖĞLE ARASINDA TECAVÜZ ETTİ
Mahkemede öğretmenin öğle aralarında sohbet için odasına çağırdığı öğrencisine iki aylık periyotta üç sefer tecavüz ettiği anlaşıldı. 2013 yılının son baharında öğretmenin kimsenin anlamaması için öğrencisine öğle aralarında tecavüz etti. Öğretmenin tecavüzüne maruz kalan kız öğrenci tecavüze uğradığını hiç kimseye anlatmadı.
GİTTİĞİ BAŞKA BİR OKULDA PANİK ATAK GEÇİRDİ
Tecavüz olayı 2014 yılında kız öğrencinin gittiği başka bir okuldaki öğretmeninin öğrencinin mutsuzluğu, yeme alışkanlığında bozukluk ve geçirdiği panik ataklardan endişelenmeleri üzerine ortaya çıktı. Öğretmenlerden biri kız öğrencinin tecavüze uğramış olabileceğinden şüphe etti ve kız arkadaşına tecavüze uğrayıp uğramadığını sordu. Kız öğrenci ise ' olabilir ' diye cevap verdi.

OLANLARI SÖYLEMEYE UTANINCA KAĞIDA YAZDIÖğretmeni kız öğrencisini bir odaya götürüp öğrencisine ısrarla tecavüze uğramadığını sordu. Kız öğrenci konuşamayacağını söyleyince öğretmen odadan ayrıldı ve kısa süre sonra odaya tekrar döndüğünde öğrencisi kendisine üzerinde ' tecavüze uğradım ' yazan bir kağıt verdi.
KONUŞMAK İÇİN SINIFA ÇAĞIRDI, BİRDEN SALDIRDI
Olayın polise intikal etmesinden sonra kız öğrenci polisin hocasının kendisine tecavüz edip etmediği sorulması üzerine şu açıklamalarda bulundu:
"Bir gün okul koridorun da yürürken öğretmenim yanıma gelip benimle konuşmak istediğini söyledi. Sınıfa girdik ve konuştuğumuz sırada aniden bana tecavüz etti. Öğretmen bana tecavüz ettikten sonra hi bir şey söylemeden sınıftan çıktı bende arkasından kendimi toparlamak için sınıftan çıktım."
Kız öğrenci daha sonraki seferlerde hocası kendisini konuşmak için sınıfa çağırdığında neler olacağını bildiğini ama buna rağmen sınıfa girdiğini söyledi. Çok zor günler geçirdiğini söyleyen kız öğrenci ilk önce öğretmenin ismini vermedi bunun yerine öğretmeninin boyu, yaşı, saç rengi ve öğretmenlik dalını söyledİ. Daha sonra kız öğrencinin ismini vermesi üzerine yakalanan öğretmen mahkemede suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme devam ediyor.