Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde yaşayan baba Hayrettin Y., 16 yaşındaki oğlu C.Y’nin madde bağımlısı olduğunu belirterek tedavisi için yardım istedi. Bazı kişiler tarafından çocuklarının uyuşturucuya alıştırıldığını söyleyen Hayrettin Y., çocuğunun "Baba yardım et, yardım et" feryatlarının kulağından çıkmadığını kaydetti. Çocuğunun acil olarak Ankara’da tedavi merkezine yerleştirilmesini isteyen Hayrettin Y., "Antalya’ya, Konya götürdük, olmadı. Sosyal hizmetlere başvurduk, ’Bizlik bir şey kalmadı’, dediler. Bir babaya yardımcı olunsun istiyorum. Oğlumun bu maddeden kurtulmasını istiyorum" dedi.
Anne Sevim Y. ise 3 yıldır çocuklarıyla uğraştıklarını ve bir türlü tedavi edemediklerini söyledi. İmkanlarının olmadığı için devletten bu konuda yardım istediklerini dile getiren Sevim Y., "Büyük oğlum uyuşturucu kullandığı için evdeki iki çocuğum da güvende değil. Oğlumun uyuşturucu tedavisi için Ankara’ya gitmesi gerekiyor" dedi.
Bir süre önce evde çıkan yangın nedeniyle evlerinin de kullanılamaz hale geldiğini öne süren Sevim Y., çocuklarının tedavisi için gereken yardımı yetkililerden beklediğini sözlerine ekledi.
Oğlu uyuşturucu bağımlısı babanın gözyaşları