Geçen evlerinin önünde başından vurularak öldürülen 5 yaşındaki Şirvan’ın katili babasının yasak aşk yaşadığı kadının yakınları çıktı. Canlı yayında itiraf gelince polis stüdyoyu Şirvan'ın yakınlarını gözaltına aldı.

Minik Şirvan babasının yasak aşkına kurban gitmiş!

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinin Kömürler köyünde yaşayan 5 yaşındaki Şirvan Ezel  evlerinin önünde 13 Ağustos’ta kafasından vurularak öldürüldü. Katili bulunamayınca Dedesi  cinayeti aydınlatmak için harekete geçti. fox tv’de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programına başvurdu. Programda amca ve babanın itirafları kan dondurdu. Katillerin ismi ise programa başvuran Şirvan’ın dedesi HASAN Toga verdi.

DEDE İTİRAF ETTİ!

Dede Hasan Toga,5 yaşındaki öksüz torunu Şirvan’ın katil zanlılarının isimlerini canlı yayında açıkladı. Hasan Toga , Şirvan’ın oğlu Yusuf’un 37 gün önce kaçırdığı Şahizer’in akrabaları tarafından öldürüldüğünü söyledi.

ADAM ÖLDÜRÜP CEZAEVİNDEN KAÇTI

İddiaya göre baba Yusuf Bağlamacı 37 gün önce Şahizer’i kaçırdı ve birlikte yaşamaya başladı. Şahizer O. eski kocasının vefatının ardından, kayınbiraderinin tacizine uğradı ve onu öldürdü. Cinayet ve hırsızlıktan sabıkası olan Şahizer O. Açık ceza evinden firar ettikten sonra Yusuf Bağlamacı ile birlikte yaşamaya başladı.  Şahizer O.’nun akrabaları da bu kaçırılma olayının ardından Yusuf Bağlamacı’dan intikam almak istediler. Şahizer O’nun akrabaları minik Şirvan ve babası Yusuf’un yaşadığı çadırın bulunduğu yere giderek pusu kurdu.

PARDON YANLIŞ KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞÜZ

Yusuf veya Şahrzer’i hedef alan katiller, ateş etti. Ancak o kurşunlar, hiçbir şeyden habersiz oyun oynayan Şirvan’ı hedef aldı. Şirvan’ı öldüren katilin babası Hala Kiraz’ı arayarak özür diledi. Katillerin babası hedefin Şirvan olmadığını asıl hedefin Yusuf veya kardeşi olduğunu söyledi. Bu itirafın ardından baba Yusuf stüdyoda fenalık geçirerek bayıldı.

POLİS STÜDYOYA GELDİ

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı itirafları ihbar kabul etti. Şirvan’ın amcası, babası ve yengesini stüdyoya gelen polis tarafından gözaltına alındı. Aynı zaman Gaziantep Jandarma komutanlığı da harekete geçti.

BABA VE AMCA SAKLADI!

Baba Yusuf Bağlamacı ve abisi Tekin Bağlamacı, cinayeti kimin işlediğini bilmesine rağmen jandarmaya bu bilgiyi vermedi. İki kardeş Kaybolan Çiçekler programında da bugüne kadar bu bilgiyi saklamıştı.