Koyunun kesik kulağı gizli aşk cinayetini çözdü

Denizli'de çiftçilik yapan Mutlu Aysel’e geçen 3 Nisan akşamı, evin arkasındaki ağıldayken av tüfeğiyle iki el ateş açıldı. Mutlu Aysel, sağ omzuna ve bacağının üst bölümüne isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. Eşi cinayete kurban giden Zeynep Aysel, komşularından yardım istedi. Komşularının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen acil sağlık ekibi, Mutlu Aysel’in öldüğünü belirledi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Mutlu Aysel’in ağılın dışından açılan ateş sonucu öldürüldüğü belirlenirken 2 de boş av tüfeği kartuşu bulundu.

Jandarma Mutlu Aysel’in eşi Zeynep Aysel’in ifadesine başvurdu. Zeynep Aysel’in jandarmaya verdiği ilk ifadesinde hastalıklı olan bir koyunun kulağını kestiğini, eşini de kontrol etmesi için ağıla çağırdığını, bu sırada nereden geldiğini bilmediği silah sesiyle eşinin kanlar içinde yere yığıldığını söyledi.

"VETERİNER' HİÇBİR HASTALIĞI YOK' DEDİ"

Jandarma, çelişkili ifadeleri ve tedirgin davranışları üzerine bir çocuk annesi Zeynep Aysel’in üzerinde yoğunlaştı. Aysel’in hastalığı nedeniyle kulağını kestiğini söylediği koyunu veterinere götürüldü. Yapılan kontrolde koyunun hiçbir hastalığının olmadığı ortaya çıktı. Zeynep Aysel’in tekrar ifadesini alan jandarma, cinayet olayının gizli aşk yüzünden işlendiğini belirledi.

DAHA RAHAT GÖRÜŞMEK İÇİN PLAN YAPMIŞLAR

Zeynep Aysel’in ablasının kızıyla evli olan Erdal Ersoy ile ilişkisinin olduğu, ikilinin daha rahat görüşmek için Mutlu Aysel’i öldürmek için cinayet planı yaptıkları belirlendi. Erdal Ersoy da gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Zeynep Aysel ve Erdal Ersoy tutuklandı.