Kimsesi Olmayan Sadık Saltık Çekyatla Kayalıklardan Yuvarlanarak Öldü


Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde açık havada çekyat üzerinde yatan 63 yaşındaki Sadık Saltık, kayalıklardan yuvarlanarak yaşamını yitirdi. Savcılık, aşırı alkol alan ve çekyatı kayalıklara asılı kalan Saltık'ın, uyurken çekyatı ile yuvarlanarak mı öldüğünü, yoksa cinayete mi kurban gittiğini araştırıyor.
KIŞIN BOŞ BİNALARDA YAZIN AÇIK HAVADA YAŞIYORDU
Bandırma'da Sadık Saltık yıllar önce eşinden boşandıktan sonra sürekli alkol almaya başladı. Çocuğu olmayan ve çalışmayan Saldık Saltık kış aylarında boş binalarda, yazın ise açık havada uyuyordu.
SOKAKTA BULDUĞU ÇEKYAT VE BİR İNCİR AĞACI GÖLGESİ
Saltık son olarak sokakta bulduğu bir çek yatı Hacıyusuf Mahallesi Salih Caddesi üzerinde bir incir ağacının altına yerleştirdi ve burada yatmaya başladı. Saltık'ın cesedi busabah, yattığı yerin hemen altındaki yaklaşık 25 metrelik kayalıklarda mahalle sakinleri tarafından bulundu. Çekyatı ise kayalıklara asılı kalan Saldık'ın ölümünü şüpheli bulan savcılık, soruşturma başlattı.

POLİS İKİ ŞÜPHE ÜZERİNDE DURUYOR
Sürekli alkol alan Saltık'ın, uyurken dönmek istediği bir sırada devrilen çekyatı ile kayalıklardan yuvarlanarak yaşamını yitirdiğini düşünen polis, itilerek öldürülmüş olma ihtimalini de değerlendiriyor.