Gölcük Şehitler Mahallesi’nde oturan Neşe Nesrin ve tersane işçisi Orhan B. çiftinin kızları B.B., geçen cuma günü saat 17.00’de üniversite sınavlarına hazırlandığı dersaneye gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. Akşam eve gelmeyen Bilge’nin ailesi onu olabileceği her yerde aramasına rağmen bulamayınca polise bilgi verdi. Genç kızın Twitter hesabından da ’Her gününüzü hayatınızın son günü gibi yaşayın, bir gün haklı çıkacaksınız’ şeklindeki paylaşımı, aileyi daha da paniğe sevk ederken, kızlarının bulunmasıı için gazetecilerden de yardım istedi.
 
B.B.’nin bir arkadaşının, onu son olarak aynı akşam Gölcük Amiral Sağlam Caddesi’nde orta yaşlı bir kişiyle yürürken gördüğünü ve yanındaki kişinin hararetli bir şekilde cep telefonuyla konuştuğunu söylemesinin dışında bilgi edinilemeyen genç kızla ilgili olarak gazetelerin internet sitelerinde fotoğraflarıyla birlikte haberler yayınlanmaya başladı. Yanındaki akıllı telefonundan bi sitelere girdiğinde kendisinin her yerda arandığını, ailesinin büyük panik içinde olduğunu gören genç kız, dün saat 21.00 sıralarında evine döndü. Genç kız, ailesine onları üzdüğünden dolayı pişmanlık duyduğunu belirtti. 
 
Aile, kızlarının eve dönmesiyle büyük sevinç yaşadı.
 
Genç kızın, cuma gecesi bazı arkadaşlarıyla bir kafede sabaha kadar oturduklarını, ayrıca internet gazetelerinde kendi haberlerini görünce paniğe kapıldığını söylediği öğrenildi. Ailesiyle de herhangi bir sorunu olmadığı belirtilen B.B.’nin evi neden terk ettiği konusunda herhangi bir açıklama yapmadığı belirtildi.