Kayıp çocuk bodrumda bulundu


Erzurum Aşkale'de evinin önünde Oyun oynarken kaybolan altı yaşındaki Sait Akın, karşı apartmanın Bodrum katında bulundu.
Cuma günü öğle saatlerinde İstasyon MahallesiTOKİ  konutlarındaki evinin önünde oynayan Sait Akın'dan bir süre sonra haber alamayan ailesinin, kayıp başvurusunda bulunması üzerine arama çalışması başlatıldı.
AFAD, Jandarma ve kurtarma ekiplerinin katıldığı, köpeklerin de kullanıldığı aramalar Sabahsaatlerine kadar sürdü ancak bir sonuç alınamadı.
Bu sırada, Akın ailesinin oturduğu sitenin karşısındaki apartmanın görevlisi Bayram Deneri, bodrum katından bağırma sesleri duydu. Kilitli olan borduma giden Deneri, dünden beri aranan Sait Akın'ın ağladığını gördü.
Çocuğu kucağına alan apartman görevlisi, ailesinin yanına götürdü. Çocuğun bulunması üzerine baygınlık geçiren aileye olay yerinde bulunan 112 Acil sağlık ekipleri müdahale etti.
Üç çocuklu ailenin ortanca çocuğu olan Sait'in oyun oynarken açık olan bordum penceresinden düştüğü, sesini kimseye duyuramadığı ve uyuduğu öğrenildi.
Sait, annesi Meryem ve babası Orhan Akın ile emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.