İstanbul Pendik’te 2 çocuk annesi 26 yaşındaki C.K., iddiaya göre kapının önündeki ayakkabıları içeri almak isterken aniden ortaya çıkan tanımadığı bir kişi tarafından zorla içeriye sokularak yatak odasına götürülüp tecavüze uğradı.

Bu sırada eve gelen genç kadının eşi, ikisini evde birlikte yakaladı. Erkek kaçarken, öfkeli eş kadına inanmayarak öldüresiye dövüp Darıca’daki ailesinin evine bıraktı.  

Olay, C.K. ve ailesinin Darıca Polis Merkezi’ne başvurmasıyla ortaya çıktı. İki çocuk annesi C.K.nin iddiasına göre 28 Mayıs Perşembe günü saat 13.00 sıralarında kapısının önündeki ayakkabıları içeri almak istediği sırada, aniden ortaya çıkan tanımadığı bir erkek kendisini içeriye itip yatak odasına götürerek zorla tecavüz etti. Bu sırada eve gelen eşi 37 yaşındaki E.K. ikisini birlikte görünce erkeğe saldırdı, ancak bu kişi kaçmayı başardı.

İKİSİ DE ARANIYOR

Eşine bu kişiyi tanımadığını, içeriye zorla girip tecavüz ettiğini söylemesine rağmen eşinin kendisine inanmayarak vurmaya başladığını anlatan C.K., ardından da Kocaeli’nin Darıca ilçesinde oturan ailesinin evine bıraktığını belirtti. Kendisine tecavüz eden tanımadığı erkek ile kendisini döven eşinden şikâyetçi olan genç kadın, önce Darıca’daki Farabi Devlet Hastanesi’ne, ardından da Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. C.K.’nın şikâyeti üzerine polis, tecavüz eden kişinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatırken, kadının eşi E.K.’yi de aramaya başladı.