Ankara’da Asayiş Şube Müdürlüğü, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosunda çalıştığı öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Fazlı Erol’un intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Polis memurunun üzerinden hiçbir şey alınmadığı öğrenildi.

Beyoğlu -Karaköy, Arap Camii Mahallesi, Arap Kayyum Sokak’ta dükkanlarını açmaya gelen esnaf saat 07.00 sıralarında, kaldırımda hareketsiz şekilde yatan bir kişinin olduğunu fark ederek, polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri sokağı güvenlik şeridi ile yaya ve araç trafiğine kapattı. 112 sağlık ekipleri kaldırımda hareketsiz şekilde yatan kişinin silahla karnından vurularak öldürüldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede delil araştırması yaptı. Olay yerinde bir boş mermi kovanı ve bir tane mermi çekirdeği ile polisin kendi tabancası bulundu.

YANKESİCİLİK VE DOLANDIRICILIK POLİSİYMİŞ

Yapılan araştırmada, ölen kişinin polis memuru Fazlı Erol olduğu anlaşıldı. Karnından tek kurşunla vurulan Fazlı Erol’un Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’nde çalıştığı öğrenildi. Polis memurunun görev istirahatı sırasında İstanbul’a geldiği belirlendi.

ESRARI KRİMİNAL LABORATUVARI ÇÖZECEK

Yetkililer Fazlı Erol’un karnında bir kurşun bulunduğu, yanında bulunan kendi silahının da bir kez ateşlediğinin tespit edilmesi nedeniyle, olayın intihar olabileceği belirtildi. Ancak kesin sonuç alabilmek için Fazlı Erol’un karnından çıkarılacak mermi çekirdeği ile olay yerinde bulunan mermi kovanı ve tabancasının kriminal laboratuarda incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

İSTANBUL’A NİÇİN GELDİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan polis, Fazlı Erol’un İstanbul’a nasıl geldiğini ve burada kimlerle konuştuğunu tespit etmek için çalışma başlatıldı. Üzerinden hiçbir şey alınmadığı tespit edilen Fazlı Erol’un cep telefonu kayıtları da incelenecek. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirttiler.