Olay, 13 Haziran 2015 tarihinde Kahramanmaraş’a 18 kilometre uzaklıkta bulunan Elmalı Mahallesinde meydana geldi. 13 yıldır Almanya’da yaşayan ve Türkiye’ye dönüş yapan Nurullah Karabörk, mahallesinde bir ev inşa ederek eşi ve 4 çocuğuyla yaşamaya başladı. Mahalleye yerleşmeleriyle birlikte mutlu bir hayata süren Karabörk ailesinin 3 hafta önce yaşadığı olayla altüst oldu.

Eşi Nuray Karabörk ile dışarıda oldukları esnada olay günü akşam saatlerinde evlerinin içine hırsızlık için giren kişi veya kişiler tarafından kızları C.K’nın darp ve işkence gördüğünü iddia eden baba Nurullah Karabörk, “Olay günü ben il merkezinden geldim. Kızım çay demlemiş semaverde. Merdivenin başında küçük balkon var girişinde beni çağırdı. Bende kızım aşağıda su tutmaya gideceğim dedim. Suyu tutup gelmem 15-20 dakika sürdü. Birazda evin önünde vakit geçirdim. O sırada şebeke suyunda çalışan arkadaşlar geldi. Eşime çalışan işçiler için çay getirmesini istedim. Eşim eve girdiğinde her zaman açık olan evin ana kapısı kapalıydı. Eşim zili çalıyor ama kimse cevap vermiyor. Sonra beni çağırdı. Eşim ayakları bağlanmış olarak bulunan kızımın ayaklarını fark ediyor. Ben yukarı fırladım hemen. Diğer balkanda atladım merdivenle. Oturma odasının içeri geçtim. Vardığımda kızım yarı baygındı. Ağzı burnu kan içindeydi. Çok kötü bir şekilde dövülmüştü. Annesiyle birlikte kızımın elini yüzünü yıkadım. Kızım, ‘baba gözüme bir şey sürdüler gözlerim yanıyor’ dedi. Kızımı kaldırmak istediğimizde ayaklarının uyuşuk olduğunu söyledi. Kızımın ayaklarını kontrol ettiğimde ayaklarında iğne saplandığını gördüm. Kızımın ayağına yorgan iğnesi saplayarak kırmışlar. İğnenin bir ayağının adlında diğeri aşık kemiğinde. Kızımın üzerine de bir not bırakmışlar tehdit içerikli. Üzerinde bu köyden gideceksiniz diye. Mahalle muhtarımızı çağırdım ve ardından kızımı hastaneye gördüm. Ardından durumu jandarmaya bildirdim. Jandarma hastaneye geldi. Olayın üzerinden 3 hafta geçti. Kızımın sağlık durumu kötü. Şuan hafıza kaybı yaşıyor. Beni annesini ve kardeşinizi ancak tanıyor. Başka kimseyi veya yediği yemeği bilmiyor. Bu olayı kim yada kimler yaptıysa biran önce bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Evin kasasında bulunan 100 bin liralık ziynet eşyasını çalan bu insanlar kızımdan ne istedi. Suçluların yakalanmasını istiyoruz” dedi.

Kızının ve ailesinin güvenliği için evin dört bir köşesine güvenlik kamarası yerleştiren baba Nurullah Karabörk, korku içinde yaşadıklarını söyledi.