ADANA'da bakkal dükkanından 300 lira ile 2 bin liralık sigara çalan 23 yaşındaki Emre K., dükkanda unuttuğu montu almaya gelince yakalandı.

Emre K.'nın adını verdiği arkadaşı 21 yaşındaki Mustafa A. da gözaltına alındı, bulunan sigaralar bakkala teslim edildi. Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Fatih Mahallesi'nde Mustafa A. ile Emre K., kapısını demir kesme aletiyle keserek girdikleri bakkal dükkanının kasasındaki 300 lira ile 2 bin lira değerindeki sigaraları çaldı.

Emre K., sigaraları torbalara doldururken çıkarttığı montunu da kaçarken dükkanda unuttu. Sabah işyerine gelen Ahmet Kandemir, soyulduğunu fark edince polise haber verdi. Bu sırada dükkanda yabancı bir mont görünce kapıya asıp polisi beklemeye başladı.

Bu sırada Emre K. da olay yerine gelip, kapıda asılı olan montun cebindeki parasını alıp kaçmaya başladı. Kardemir, kaçan Emre K.'yı komşularının yardımıyla yakaladı. Emre K. suçunu itiraf edip arkadaşı Mustafa A.'nın da adını verdi. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi, çalınan sigaralar ise saklandığı yerden alınıp, bakkala teslim edildi.