Adana'da fuhuş operasyonunda yakalanan kadın basın mensuplarını görünce, "Benim fuhuşla alakam yok, bana tuzak kurdular. Ben hırsızım, yankesiciyim, dolandırıcıyım. Ben Conoyum" diyerek kendini savundu.
 
  Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde "Çeto" lakaplı Çetin K.'nin fuhşa aracılık ettiğini, Zübeyde Ö.'nün ise evinde fuhuş yaptırdığını belirledi. 
 
  Harekete geçen polis ekipleri müşteri kimliğinde Çetin K. ile 5 Ocak Meydanı'nda buluştu. Çetin K. iki kadın için müşteri gibi davranan sivil polisten 200 lira para aldı. Daha sonra polisi Döşeme Mahallesi'ndeki Zübeyde Ö.'nün evine getirdi. Burada Zübeyde Ö. de kadın başına 20 lira para aldı. Fuhuş yapan kadınlar ise 75'er lira para aldı. Polis bu paraları verdikten sonra kimliğini çıkartıp polis olduğunu söyleyerek Çetin K.'yi "fuhşa aracılık etmek" suçlamasıyla Zübeyde Ö.'yü ise "fuhşa yer temin etmek" suçlamasıyla gözaltına aldı. 
 
  Fuhuş yapan kadınlar ise işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Emniyete getirilerek sorgulana zanlılar suçüstü yakalanmalarına rağmen suçlamayı kabul etmedi.
 
  "BEN HIRSIZIM, YANKESİCİYİM"
 
  Sorguları tamamlanan zanlılar sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldü. Çetin K.'nin ardından adli tıp birimine çıkarılmak istenen Zübeyde Ö. basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark edince çılgına döndü. Kıyafetiyle yüzünü örtmeye çalışan Zübeyde Ö., terliğini basın mensuplarına fırlatmaya çalıştı. Zübeyde Ö. daha sonra, "Benim fuhuşla alakam yok, beni oyuna getirdiler. Ben hırsızım, dolandırıcıyım, yankesiciyim. Ben Conoyum" diye bağırdı. 

  Zanlılar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.