Adana’da evden kaçan  15 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ettiği ileri sürülen şüphelinin, "Acıdım evime aldım, gece beraber yattık, ancak aramıza battaniye koydum" dediği öğrenildi.
 
İddiaya göre, Seyhan ilçesi Dervişler Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan A.D. (15) annesine yalan söylediği için evden kaçtı. A.D. Merkez Park’a gelerek burada gezmeye başladı. Akşam olduğunda ise yine parkta kalan çocuğun yanına sürücü kursunda öğretmenlik yapan Ö.B. (46) isimli şahıs geldi. Çocuk şahsa evden kaçtığını gidecek yeri olmadığını karnının da aç olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ö.B. önce çocuğun karnını doyurup daha sonrada evine götürdü. Çocuğu 2 gün boyunca evinde tutan Ö.B.’nin çocuğa 3 kez tecavüz ettiği iddia edildi. Zanlı banyo yaparken çocuk evden zanlının cebinden kredi kartı ve otomobilinin anahtarını alarak evden kaçtı. A.D. gidecek yeri olmadığı için bu kez de Çocuk Şube Müdürlüğü yanındaki parka gitti. Burada tek başına bank üzerinde yatarken çocuk şube polisleri gelerek çocuğa neden parkta kaldığını sordu. Çocukta evden kaçtığını söyleyince polis çocuğu şubeye götürdü. Çocuk burada bir kişinin kendisine tecavüz ettiğini anlatıp adını ve adresini verdi. Bunun üzerine  Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ö.B.’nin evine baskın yaptı. Zanlı sorgusunda çocukla parkta karşılaştığını acıyıp evine götürdüğünü yemek yedirdiğini gece de çocuğa diğer oda da yatmasına söylediğini ancak çocuğun kendisinin yanında yatmak istediğini bu nedenle aynı yatakta yattıklarını ancak araya battaniye koyduğunu söylediği öğrenildi.
 
Polis zanlının sorgusunu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk etti. Zanlı savcı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme zanlıyı Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.