Çetenin  ağır oyunu
Ankara polisinin bir uyuşturucu şebekesine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda uyuşturucu şebekesinin torbacu olarak kullandığı 250 kilogram bir kadın yakalandı. Ankara Narkotik polisi, Altındağ Feridun Çelik mahallesindeki bir gecekondudan uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Şebekenin dikkat çekmemek başvurduğu yöntemde evinin penceresinden uyuşturucu satışı yaptığı anlaşılan obez hastası G.Y.’nin uyuşturucu şebekesi için çalıştığı tespit edildi.

Sobaya attı
Polis takiplerin ardından operasyon için düğmeye bastı. G.Y., polislerin eve girdiği sırada pencerenin yakınında tuttuğu uyuşturucuları yanan sobanın içine attı. G.Y.’den uyuşturucu alan bir başka kişinin üzerinde ise 4 beste eroin ele geçirildi. G.Y., yürüyemediği ve polis aracına sığmadığı için ambulansla emniyete götürüldü. G.Y., buradaki işlemlerin ardından yine ambulansla adliyeye götürüldü. G.Y., adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan Pursaklar ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 174 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili düzenlenen operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.