Acı haber üzerine Doğan'ın, Toprakkale ilçesinde baba evinin bulunduğu Kışla Mahallesi'ndeki sokak, bayrakla donatıldı. Haberi alan Doğan'ın yakınları, eve taziyeye geldi. Polis memurunun ailesi ise İstanbul'a gitti.
Polis memuru Çağrı Doğan (21) için Ataköy'deki Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Törene, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şehit polisin babası Coşkun Doğan, kardeşi polis memuru Volkan Doğan ile emniyet mensupları katıldı.

Törende konuşan Çapkın, şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, Volkan Doğan'ın bundan sonra kardeşinin yokluğunu dolduracağına inandığını belirtti.

Doğan'ın bir görev şehidi olduğunu bildiren Çapkın, "Cenab-ı Allah'ın normal ölümlerin dışında, onun ailesine daha fazla sabır vereceğine, dayanma gücü vereceğine, güç vereceğine inanıyoruz. Bir kez daha O'na Allah'tan rahmet ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Dua okunmasının ardından şehit polis memurunun cenazesi, törenle İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait araca konuldu.

Bu sırada sinir krizi geçiren şehit polisin babası ile kardeşi ve yakınlarını, Emniyet Müdürü Çapkın teskin etti. Doğan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere uçakla memleketi Osmaniye'ye gönderildi.

Küçükçekmece'de Basınekspres Yolu Havalimanı istikametinde, otomobilin bariyere çarpması sonucu meydana gelen kazaya müdahale eden Doğan ve sağlık ekibine, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen taksi çarpmış, Çağrı Doğan ile ambulans şoförü Sadık Yücedağ yaşamını yitirmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.