Beylikdüzü'nde teknelerinin alabora olması sonrası denizde kaybolan 5 kişiden 1'i sağ, 2 kişi ölü olarak bulunmuştu. Aynı teknede bulunan Koray Gökdeniz ve Haydar Kahraman'a ise henüz ulaşılamadı. Yaklaşık 2 gündür devam eden arama kurtarma çalışmalarına helikopter destekli devam ediliyor. Aileler ise kendileri için belediye ekipleri tarafından kurulan çadırda umutlu bekleyişleri sürüyor.
Can yeleği yoktu iddiası
Kayıp iki kişiden birisi olan Koray Gökdeniz'in akrabası Nihat Gökdeniz, teknede yeteri kadar can yeleği olmadığını iddia ederek, "Can yeleği yoktu. Can yeleği olsa zaten bu durumda olmazdı. Biz gözümüzle görmediğimiz için şu an ne desek boş. Biz de sizin bildiğiniz gibi biliyoruz. Sadece tekneden sağ çıkan arkadaşta can yeleği olduğu söyleniyor" dedi.
Teknenin kime ait olduğunu bilmediğini ifade eden Gökdeniz, "Ruhsatları var mıydı yok muydu bilmiyorum. Onu tekneden sağ çıkan arkadaşa sormak lazım. O tekneyi yeni aldılar, bir aylık zaman zarfında onun öncesinde belki 1 kere falan daha çıkmışlardır" diye konuştu.