Melikgazi ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Bankalar Caddesi’nde bulunan bir bankaya gelen 29 yaşındaki M.Ş., bankanın ikinci katına çıkarak görevlilerle görüştü. Kefil olduğu ve çekilen kredilerin borçları nedeniyle icralık olan M.Ş.’nin görüşmeler sonucunda olumsuz yanıt alması üzerine bunalıma girdiği öğrenildi. Girdiği bunalım sonrasında çantasında getirdiği kırmızı saplı ekmek bıçağını çıkaran M.Ş.,banka şubesinin ikinci katında intihar girişiminde bulundu.

Banka görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Polis ekipleri, camın kenarında elinde ekmek bıçağı bulunan M.Ş.’yi "Müdür bey ile konuşun gelin. Sakin olun. Herşeyin bir çözümü vardır" diye sakinleştirmeye çalıştı. Ancak bunalıma giren M.Ş., kendisini sakinleştirmeye çalışan polis memurlarına ’Sus’ işareti yaptı.

Polis ekiplerinin "Müdürler veya biz ne gerekiyorsa yapalım. Bu çözüm değil yalnız. Gelin konuşalım" telkinlerine kayıtsız kalan M.Ş., "Ben onurumla mücadele ettim. Onun ailesi öyle değil. Birinci defa affettim ama ikinci defa çok kötü oldum. Çok kötü oldum inanın çok kötü oldum" diyerek göz yaşı döktü. Polis ekiplerinin, "Bunlar basit dünya işleri" demesine M.Ş., "Biliyorum basit bunlar. Ödeyecek param var. Mevzupara değil yatırırım. Çok incindim ama" cevabını verdi.

DEFALARCA SAPLADI!

Polis ekiplerinin, "İçeride konuşalım. Gelin rahat rahat oturup konuşalım. Şu suyu için de kendinize gelin. Müdür bey ile de konuşalım" dediği anda, elinde kırmızı saplı ekmek bıçağı bulunan M.Ş., bıçağı bir anda karnına sapladı. Polis ekiplerinin ’Hayır’ diye bağırmasına rağmen M.Ş. kendine iki bıçak darbesi daha vurdu. Bu arada bankada bulunan polisler hemen M.Ş.’ye müdahale etti. Yaralanan M.Ş., "Neden canım bu kadar tatlıymış?" diyerek acı içinde bağırdı.

Yaralı M.Ş., polis ekiplerinin çağırdı 112 ambulansı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.