İstanbul Ümraniye'de Ümraniye'de bir sitenin otoparkında yaşanan bu tartışmanın sebebi aidat. Nişanlısından aidatı makbuz karşılığı ödemesini, aksi halde ödememesini isteyen Mustafa Güngül, aynı zamanda sitenin yöneticisi olan polis memuru A.A ile tartışmaya başladı.Yönetici A.A. motosikletin otopark dışına çıkarmasını istedi.

"SENİ SERERİM" DEDİ

Site yöneticisi A.A, nişanlısını ziyarete gelen Mustafa Güngül'e motorsikletini otoparka bırakamayacağını söylemeye devam etti. Otopark hakkı olduğunu söyleyen Güngül, buna itiraz etti. İkili arasında sözlü tartışma giderek büyüdü. Bir ara yukarı çıkan polis memuru A.A beylik silahıyla otoparka döndü. " Seni sererim" diyerek Mustafa Gülgül'e silah çekti. Üstelik bunu hem kendi eşi hem de Mustafa Güngül'ün nişanlısının yanında yaptı.

"VATANDAŞIN KAFASINA SİLAH DAYAMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI"

Kendisinin polis çocuğu olduğunu söyleyen Mustafa Güngül, " Kafama silah dayanması beni çok rencide etti. Ben 25 yıl hizmet yapmış bir adamın oğluyum. Ben babamın silahını toplamda iki veya üç kez gördüm. Bu konuda hassastı. Silahını bize göstermezdi. Bunun yaptırımı nedir bilmiyorum ama vatandaşın kafasına silah dayamak bu kadar kolay olmamalı"dedi.

NİŞANLISININ YANINA GİDEMİYOR

Yaşanan olay sebebiyle nişanlımın evine girip çıkamadığını söyleyen Güngül, " Ayrıca onun can güvenliğinden de tedirginim. Sonuçta benim kafama silah dayayan kişi, onun iki üst katında oturuyor şu anda"diye konuştu. Güngül savcılağa şikayet dilekçesi verip bu görüntüleri de delil olarak dilekçeye ekledi.