MERSİN'de yaşanan bir olay kan dondurdu. 3 yıl önce iç savaş nedeniyle Suriye'den gelen ailenin en küçük ferdi olan 5 yaşındaki Muhammed H. defalarca bıçaklanarak öldürüldü!
Suriye’deki iç savaştan kaçarak 3 yıl önce Kızkalesi’ne geldiği belirlenen ailenin en küçük çocuğu olan ve su satan Muhammed H., dün akşam saatlerinde evine dönmedi. Bunun üzerine annesi Ranya H. ve diğer yakınları çocuğun bulunması için çevrede aramaya çıktı. Ancak, Suriyeli ailenin gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdüğü arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Küçük çocuğun kaybolduğu yönünde de Kızkalesi Polis Merkezi’ne bilgi verildi.
DUŞAKABİNDE BULUNDU
Sabah erken saatlerde Kızkalesi sahil kesiminde bir işyerinin çalışanı, duşakabini temizlemek istediği sırada, küçük çocuğun cesedini buldu. Bu sırada sahil kesiminde arama çalışmalarını sürdüren aile fertleri de acı haberi alınca koşarak geldi. Kanlar içindeki çocuğunun cesedi ile karşılaşarak şoke olan babaanne Emine H., cesedini kucağına alarak sahil kesiminde yaklaşık 200 metre uzaklıktaki nöbetçi polis noktasının önüne getirerek bıraktı. Burada sinir krizleri geçirerek gözyaşına boğulan aile fertlerini polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

KALBİNİN ÜZERİNDE ÇOK SAYIDA BIÇAK DARBESİ
Olay yeri inceleme ekibi cinayetin meydana geldiği duşakabin içinde ve çevresinde delil araması yaptı. Olay yerine ulaşan nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından göğüs bölgesinde ve kalbinin üzerinde çok sayıda bıçak darbesi tespit edilen Muhammed'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Erdemli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

.