Olay, Fındıklı Mahallesi Petrol Sokak üzerinde yer alan aile hekimliğinde 1 Ocak 2016’da saat 03.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Emre R. isimli bir şüpheli hırsızlık amacıyla gece yarısı aile hekimliğine geldi. Ardından güvenlik kameralarına yakalanmamak için emekleyerek ilerleyen şüpheli bir odanın kapısını açarak içeri girdi. Buradan LCD televizyon ile bir cep telefonunu çalarak odadan çıktı. Tekrar emekleyerek kapıya yönelen şüpheli daha sonra buradan kaçarak izini kaybettirdi.

EŞKALİ TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİ KISA SÜREDE GÖZALTINA ALINDI
Olay sabah saatlerinde fark edilince durum polise ihbar edildi. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Küçükyalı Polis Merkezi Amirliği, şüphelinin yakalanması için kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Eşkali tespit edilen şüphelinin yakalanması için harekete geçen polis, zanlıyı saklandığı evde gözaltına aldı.
Evde yapılan aramalarda çalıntı cep telefonu ele geçirilirken televizyonun bir iş yerine 150 TL karşılığında satıldığı tespit edildi. Adrese ulaşan ekipler çalıntı televizyona da el koyarak tutanakla sahiplerine teslim etti. Emniyette sorgusu tamamlanan şüpheli ise adliyeye sevk edildi.