Adnan Oktar ve kedicikleri hakkında hazırlanan iddianameden şaşırtan detaylar çıkıyor. Adnan Oktar kediciklerinin nefsini terbiye etmek için bir çok erkekle ilişkiye sokmuş. Örgüt üyesi olan İstanbul Gömlekleri’nin sahibi işadamı Mehmet Alp Ünlü de kadınların kimlerle turnikeye (ilişkiye) gireceğini belirlemiş.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 1

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü için hazırlanan iddianamede örgüte dair ilginç detaylar ortaya çıktı.  İddianamede, temelinin evrim ve masonluk karşıtlığına dayandırıldığı Adnan OktarGrubu'nun, Oktar'ın 1979-1980 yıllarında üniversite öğrenciliği döneminde oluşturduğu 25 kişi ile faaliyetlerine başladığı ifade edildi.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 2

İddianamedeki kripto isim
Dijital materyallerin incelemesinde şüpheli Nurşah Aksoy’dan elde edilen flash bellekte örgüt üyesi erkek hakkında durumları ile ilgili bilgilerin yazıldığı tespit edildi. İstanbul Gömlekleri’nin sahibi olan örgütün “emniyet imamı” Mehmet Alp Ünlü de o isimler arasında yer alıyor.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 3

Notta Ünlü için, “Kendisine miras kalmıştı. Ama detayları bilmiyoruz. Anladığım kadarıyla batmak üzereler. Mirasla ilgili tedbir almak gerekebilir” denildi. Savcı Ünlü’nün 1989’dan beri örgütte yer aldığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 4

Örgütteki birçok kişi dahi bilmeden gizli faaliyetlerde bulundu

“Kızların turnikeye gireceği erkekleri belirlediği, örgütün emniyet ve yargıdaki bağlantılarını sağlayarak hukuk birimi ile koordineli çalıştığı, bu kapsamda Ataköy Marina’da bağlı teknede birçok hakim ve savcıyı ağırladığı, örgütteki görevi gereği siyasi kişiliklerle ve polis teşkilatından tanıdıkları vasıtasıyla örgüte yarar sağladığı, genelde örgütten uzakta olduğu, örgütle bağlantısı deşifre edilmeden örgütteki birçok kişi dahi bilmeden gizli faaliyetlerde bulunduğu anlaşılmıştır.”

ByLock kullanıcısı olduğu iddiasıyla gözaltına alındığını öğrendim

İddianamede İtirafçı şüpheli Yıldız Arık ise, “2017 başında, bir gün ben Adnan Oktar’ın Kandilli’de kaldığı evde bulunduğum sırada bir olay öğrendim. Örgüt elemanı Demet Görünür’ün FETÖ soruşturmasında ByLock kullanıcısı olduğu iddiasıyla gözaltına alındığını öğrendim. 

 

Adnan Oktar bunu hiç garipsemedi

Bunun üzerine Adnan Oktar bu konuyla ilgili ‘Demet abladır, oraya yakışır’ tarzında kendince espriler yapıp güldü. Ben bu kadar önemli bir konuda espri yaptığı için çok şaşırdım ama Adnan Oktar bunu hiç garipsemedi. Konunun diğer üyeler tarafından duyulmaması için örgüt içinde konuşulmasını yasakladı. Bildiğim kadarıyla akıbetini öğrenmek için bir avukat gönderdi. Sonra adli kontrolle serbest bırakıldığını söylendi” dedi.

Mehdi olarak kendini tarif etmiş

İddianamede Adnan Oktar'ın, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'ne kayıt yaptırmak için 1979 yılında geldiği, İstanbul'da yaşanan Independanta tankeri kazasını mehdinin zuhur alameti olarak çevresine anlattığı yazıldı.  İddianameye göre Mehdi’nin İstanbul’da çıkacağı, ilk tebliğini Karaköy’de yapacağı, İstanbul’un boğaz semtinde oturacağı, sırtında ben olacağı gibi yaklaşımlarla, Oktar mehdilik iddiasını pekiştirdi.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 8

Örgüte katılma kriteri : Zengin, güzel ve yakışıklı
 Örgüte katılım yapacaklarda “Hüsn-ü Cemal” yani güzel veya yakışıklı olması, “İlm-i Kemal” yani eğitimli ve kültürlü olması, “Mal-i Enval” yani zengin olması şartları arandı.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 9

Normal evlilikleri şirk saydı
İddianameye göre Adnan Oktar Grubu'nda, 1989-1990 yıllarında örgüt içi evlilikler yaşandı. Ancak evlenen örgüt üyelerinin aile hayatına geçmek istemesi, bazı ailelerin çocuk yaparak örgütten kopması neticesinde örgüt lideri Oktar, 'normal evliliklerin şirk evliliği olduğunu' ve acilen sonlandırılması gerektiği, kadınların en yüksek takva sahibi kişi ile yani kendisiyle evlenmesi gerektiği talimatını verdi. Bunun üzerine bazı örgüt mensupları boşandı ve Oktar ile dini nikah kıydı.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 10

Namazı iki vakte indirdi, tesettürü bikiniyle sınırladı

Oktar, iddianameye göre örgütün ilk dönemlerinde radikal bir İslam anlayışı benimsemiş olsa da, sonrasında dini kendi istediği gibi yorumlayabilmek için hadisler uydurdu. Namaz vakitlerini ikiye düşüren Oktar, tesettürün yalnızca bikini bölgesini kapamak için kullanılacağını, başörtüsünün her durumda gerekli olmadığını fetva verdi.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 11

Kadınlara birden fazla erkekle ilişki şartı
Adnan Oktar’a göre kibirli kadına İslami tebliğ yapılamayacağı, kadınların kibirlerinin kırılması amacıyla birden fazla erkekle ilişkiye sokulması gerektiği ve bunun günah olmayacağı örgüt mensuplarına inandırılmıştır.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 12

İsrail'le ilgili ses kaydı
Örgüt üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Ebru Umur'a ait el konulan dijital materyallerin incelenmesi sonucu yaklaşık 1 buçuk saatlik bir ses kaydı bulundu. Adnan Oktar'ın o ses kaydında şunları söylediği ortaya çıktı:
-"İsrail karşıtlığını bıraksınlar İsrail öfkesini de bırakın. Bu çok yanlış… Demir kubbe sistemini kurduralım İsrail'e. Havada roket uçak ne varsa vuruyor giremiyor. Bunu yaptıralım. Yok Siyonizm yok... Ya kardeşim Siyonizm Mehdiyettir. Mehdinin dünya hakimiyetinin adıdır Siyonizm. İsrail'le uğraşan her devlet yıkıldı. Tarihe baksınlar İsrail'le uğraşmak doğru değil. Neymiş Siyonizm dünya hakimi olacakmış. Ya kardeşim 3 Milyon Yahudi var her yere hakim olsa ne olur. Sizde hesap yok mu kafa yok mu nasıl insansınız. Koskoca Roma İmparatorluğu İsrail'le uğraştı yerle bir oldu."

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 13

Etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyerek itirafçı olan şüpheli Sıdıka G. ise ifadesinde, "İsrail, Mossad, Tapınak Şovalyeleri, Masonlar, İsrail Basını, siyasetçilere ziyaret ve Türkiye'ye getirilmeleri de dahil olmak üzere tüm yazışma ve görüşmelerin her detayından Sinem Hatice Tezyapar sorumlu. Bu isime Oktar Babuna, Cihat Gündoğdu, Altuğ Revnak Eti yardım ederdi" dedi.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 14

İsrail'le bağlantı kuran bacılar
İsrail'le görüşmelere aracılık eden isimlerden Altuğ Revnak Eti ifadesinde, İsrail ve dünyadaki en güçlü Haham organizasyonu olan 'Sanhedrin Meclisi' ile bağlantının 'Bacılar' olarak adlandırılan kadın örgüt üyelerinin mail trafiği sayesinde sağlandığını söyledi. İfadeye göre Hahamlar, 'Bacılar' grubuna mensup üyelerin 'Beraber çalışalım' şeklinde attığı mailler sonrası, örgüt tarafından İstanbul'a davet edildi. Bu meclis dünyadaki en tanınmış 250 Haham içerisinde 70 en seçkin olanıydı.

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 15

Hahamlar 'mehdi' diye etrafında döndüler
İddianamede ifade şu şekilde yer aldı: "Davete ilk olarak Abrahamson, Yesheyahu Hollander ve beraberindeki yaklaşık 8 kişi geldi. Masrafları örgüt karşıladı. Oktar ile A9 TV'de yayına çıktılar. Yayın öncesinde toplantılar yapıldı. Yüksek sesle el ele tutuşarak toplu 'Moişah' yani Mesih'i beklediklerine dair dualar edip Oktar'ın etrafında dönüyorlardı. Oktar Hahamlar sayesinde 'Mehdiyet' planını dünyaya yayma planı içerisindeydi..

 

Adnan Oktar'ın kediciklerinin kimlerle cinsel ilişkiye gireceğine karar veren isim - Sayfa 16

2014 ya da 2015 yılında İtalyan Locası Üstadı birkaç Mason ile birlikte Türkiye'ye geldi. A9 TV'de programa çıktılar. Bu ekipte Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed'ın da üyesi olduğu Suriye Mason Locasının Üstadı vardı. Oktar, Esed'e barış yönlü bir mektup yazalım dedi. Oktar bacılara bir mektup yazdırdı ve Suriye Mason Locası Üstadı mektubu Esed'e götürdü. Oktar'ın Masonlar ile yaptığı görüşmelerde Oktar Babuna da olurdu.".