73 Yaşındaki Adamın Tacizinden Sonra Şimdi de Kurşunlu Taciz
Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde C.O.'ya (16) 5 yıl önce defalarca cinsel istismarda bulunan Azmi Ergüney'in (73) tutuklanmasından hemen sonra tuhaf bir olay yaşandı. Önceki gece 23.00'te plakası kapatılmış gri bir araçla gelen iki kişi, C.O.'nun evinin önünde havaya 10 mermi sıkıp kayıplara karıştı.
ÖNCE SERBEST BIRAKILDI SONRA TUTUKLANDI
Marmara Ereğlisi İlçesi'nde akaryakıt istasyonu işleten Azmi Ergüney, 2012 yılı Nisan ayında yanında çalışan Moldova uyruklu 39 yaşındaki L.C.'nin kızı C.O.'ya 6 ay süreyle cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle yargılandığı davadan 16 yıl 10 ay hapis cezası aldı. Önce adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakılan Ergüney, SilivriCumhuriyet Savcılığı'nın itirazı üzerine yeniden tutuklanarak cezaevine konuldu.
HAVAYA ATEŞ AÇILDI
Olayın mağduru olan Moldova uyruklu L.C.'nin ve kızı C.O.'nun yaşadığı evin bulunduğu sokakta önceki gece kimliği belirsiz kişilerce havaya ateş açıldı. L.C. jandarma ekiplerine arayıp şikayette bulundu.
ŞORUŞTURMA BAŞLATILDI
Bunun üzerine bugün L.C. ve kızının yaşadığı ev çevresinde inceleme yapan jandarmaekipleri, boş kovanları toplayıp olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında küçük kız ve annesinin oturduğu evin çevresindeki işyerleri ve sitelerin güvenlik kameraları da incelemeye alındı.