Kartaltepe, Cevizli Mahallesi'nde oturan "Şeker Buse" takma ismini kullanan Mehmet D., isimli travestiden 2 gündür haber alamayan arkadaşları eve gelerek kapının kilitli olduğunu görünce polise bilgi verdi. Dün akşam saatlerinde yaşanan olayın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla eve girdiklerinde yatak odasında kanlar içinde yerde yatan Mehmet D.'nin cesedi ile karşılaştı.

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede Mehmet D.'nin bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Mehmet D.'nin karnında 5, göğsünde bir, belinde ise bir adet bıçak yarası olduğunu tespit etti. Mehmet D.'nin ayrıca boynunda morluklar olduğu görüldü.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda polis apartman ve çevresindeki çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda çok sayıda kişinin giriş yaptığı tespit edilen evden en son Volkan A.'nın çıktığı tespit edildi. Bunun üzerine Volkan A.'nın Esenyurt'taki evine baskın yapıldı. Baskın sırasında içerde bulunan pitbull cinsi köpek belediye ekipleri tarafından uyuşturulduktan sonra şüpheli gözaltına alınmıştı.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan Volkan A., kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyerek "Susma" hakkını kullandı. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI.

Olayla ilgili ise yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerinde şüpheli Volkan A.'nın saat 23.54'de sıralarında bir arkadaşı ile birlikte içeri girişi yer alıyor. Aynı kameralar saat 23.57 sıralarında Volkan A.'nın yanındaki kişiyi dışarı çıkarken görüntülüyor. Daha sonra sabaha karşı 05.05 sıralarında kapıya yemek siparişi geliyor. Ancak kapı açılmayınca kurye yaklaşık 15 dakika kapıda bekledikten sonra 05.20 de ayrılıyor. Kuryenin gitmesinin hemen ardından saat 05.21'de şüpheli sessizce dışarı çıkıyor ve asansörü kullanmadan hızla merdivenlerden aşağı iniyor. Güvenlik kamera kayıtlarına göre bir daha eve giren çıkan kimse olmazken, bir gün sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri travestinin cesedini evde buluyorlar.