Konya’nın Seydişehir İlçesinde serinlemek için taş ocağı kaynak suyuna giren biri 16, diğeri 14 yaşındaki iki çocuk boğuldu. İtfaiye dalgıçlarının çalışmaları sonrasında Talha Korkmaz ve Ferhat Şık’ın cansız bedenlerine ulaşıldı. 


Olay, Konya’nın Seydişehir ilçesi Tol Mahallesinde  yaşandı. 

63 yaşındaki fırıncı, 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizden tutuklandı 63 yaşındaki fırıncı, 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizden tutuklandı

İddiaya göre; Tol Mahallesi Kaya mevkisine giden Talha Korkmaz. (16), Ferhat Şık. (14), Mustafa Ş. (16), Sedat Ş. (13) ve Mert D. (15) serinlemek için eski kum ocağında kar ve yağmur sularıyla oluşan su birikintisine girdi. Korkmaz ve Şık’ın gözden kaybolduğunu görenler hemen güvenlik güçlerini aradı.  İhbarla olay yerine gelen Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama ve Kurtarma ekibi dalgıçları çalışmalara başladı. 

Dalgıçların çalışmaları sonrasında Talha Korkmaz ve Ferhat Şık’ın cesetlerine ulaşıldı.  İki çocuğun cansız bedeni, incelemeler tamamlandıktan sonra otopsi için morga kaldırıldı.  Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.