RusyaPutin'in yıllık olağan değerlendirme şovundan çok bir cinayete odaklandı... Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nden gelen tüyler ürpeten haberin başrolünde Sosin ailesi var.

Rus milyarder İgor Sosin'in 'küçük baron' lakaplı 19 yaşındaki oğlu Yegor Sosin, Kazan'da annesi Anastasiya Sosina'yı boğarak öldürdü. Sosin'in cinayeti işlerken uyuşturucu maddenin etkisi altında olduğu belirtildi. Ünlü milyarderin oğlu, ifadesinde, annesinin verdiği haplardan dolayı kendini kaybettiğini ve halüsinasyon gördüğünü iddia etti.

İYİ ANNE OLMAK!

İgor Sosin ve Anastasiya Sosina birkaç sene önce boşanmıştı. Londra'da üniversite eğitimi gören Yegor Sosin'in, sosyal paylaşım sitesi hesabındaki bir kayıtta, ebeveynlerine bağlı olmak istemediği ve bağımsız olarak milyoner olmayı arzuladığına dikkat çekildi. Anastasiya Sosina'nın ise sosyal paylaşım sitesinde, "İyi anne olmak için ne kadar uğraşsak da, çocuklarımızın yine de psikiyatristlerine anlatacak bir şeyleri olacak" yazısı paylaşıldı.

İGOR SOSİN KİMDİR?

"Starık Hottabıç" adlı ev eşyaları mağaza zincirinin sahibi İgor Sosin, lüks harcamalarıyla basının gündemindeki bir isim. İgor Sosin'irn servetinin 4 milyar dolar olduğu belirtildi. Putin karşıtlığıyla dikkat çeken Sosin'in Rusya'daki enerji yatırımları engellenmişti. İgor sosin, sıradan bir marketi olan bir isimdi. Nasıl zengin olduğuna dair birçok efsane var. Bunlardan biri, Putin'in gizlice devlet kasasından verdiği parayı kullanarak zengin olduğu, ardından da Putin'le ters düştüğü.