Başka bir kavgada isabet eden saçma nedeniyle sol gözünü kaybeden zanlılardan 37 yaşındaki Ramazan Denk, "Oldu bir kere, Allah rahmet eylesin" diyerek olaydan üzüntü duyduğunu dile getirdi. 

Merkez Seyhan İlçesi İstiklal Mahallesi'ndeki Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan bir barda, geçtiğimiz cumartesi günü çıkan çatışmada, İzzet Elmastaş öldü. Kavgaya karışan Ramazan Denk ise ayağından yaralandı. Olay ile ilgili çalışma yapan Cinayet Bürosu ekipleri, Elmastaş'ın akrabası olan Sezgin Uruk ile karşı gruptan Ramazan Denk, 18 yaşındaki Gökhan Denk, 37 yaşındaki Osman Cici, 32 yaşındaki Mehmet Mustafa Yeşil, 26 yaşındaki Sabri Denk, 21 yaşındaki Yusuf Efetürk'ü yakaladı. Ayağından yaralı olan Ramazan Denk, hastanede tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alındı. Olaya karışan Ahmet Denk ile 2 zanlının yakalanması için çalışma sürüyor, 

OMUZ VURMA YÜZÜNDEN ÇATIŞTILAR

Gözaltındaki zanlılardan Ramazan Denk, yapılan sorgusunda cinayetin yol isteme yüzünden çıktığını ileri sürerek, "Barda alkol aldık, çıkarken başka bir olayda yaralandığı için koltuk değneği ile yürüyen kardeşim Ahmet'e yol açmak istedi. İzzet'in yeğenine dar koridorda yolu açmasını söylediler. İzzet'in yeğeni de elini ittirdi. Bu yüzden arbede çıktı. İzzet'in yanında bulunanlar arabadan pompalı çıkartıp ateş etmeye başladı. Ben de bu sırada yaralandım, sonra da yeğenim Gökhan Denk, silahını çekip İzzet'e ateş etti. Başka bir şey görmedim" diye ifade verdi. 

Silahlı çatışmanın zanlıları, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen Ramazan Denk, olaydan duyduğu pişmanlığı dile getirerek, "Allah rahmet eylesin, oldu bir kere. Gencecik bir adam öldü. Takıldığımız yerler arıza olunca, olay da çıkıyor. Pişmanım, böyle olmasını istemezdim" diye konuştu. 

GİRDİĞİ ÇATIŞMADA GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Cinayet zanlısı Ramazan Denk ile kardeşi Ahmet Denk'in de aralarında bulunduğu bir grup, geçtiğimiz yıl ağustos ayında Beyazevler Mahallesi'nde bir barda silahlı çatışmaya girmiş, olayda 9 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan Mutlu Özyıldız ölürken, Ramazan Denk sol gözünü kaybetti, kardeşi Ahmet Denk ise hayatının geri kalanını koltuk değneğiyle sürdürmek zorunda kaldı.