MAFYA TORUNU ONUR ÖZBİZERDİK
Güvenlik görevlisini vuran ünlü mafya lideri Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik hapis şoku yaşıyor. 2 yıldır devam eden davasında mahkeme 5 yıl hapis kararı aldı. Üstelik cezada indirim ve erteleme yok. Hapse girmeye hazırlanan Onur Özbizerdik'in hayatı mafya filmi gibi. Tek farkı gerçek olması. Kamuoyuna bir çok vaka ile geldi. En ilginci 'cinsel organından' birini vurmasıydı. İşte mafya çocuğu Onur'un hayatı ve vukuatları;

Mafya babası Onur Özbizerdik'e şok! Cinsel organından...

DÜNDAR KILIÇ'IN TORUNU
Onur Özbizerdik, "Baba" lakaplı Dündar Kılıç'ın torunu olarak dünyaya geldi. Annesi Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç, babası ise Adanalı bir gece kulübü işletmecisi İhsan Özbizerdik. Annesi Uğur Kılıç, İhsan Özbizerdik'ten boşandıktan sonra bir diğer karanlık isim olan Alaattin Çakıcı ile evlendi.

Mafya babası Onur Özbizerdik'e şok! Cinsel organından...
ANNESİ UĞUR KILIÇ KİMDİ?
Mafya babasının kızı olan Uğur Kılıç, erkek egemenliğindeki karanlık camiada ağırlığını hissettirmeyi başarmış bir kadındı. 9 yaşında silah kullanmayı öğrenen Uğur Kılıç, Türkiye'nin tanıdığı ilk mafya kızı tiplemesiydi.

ALAATTİN ÇAKICI İLE AŞKI
Dündar Kılıç mafya camiasında eş tercihini ünlü bir isimden yana yaptı. İlk eşinden boşandıktan sonra aşık olduğu ünlü mafya lideri Alaattin Çakıcı ile evlendi. İkilinin aşkı da kavgaları kadar şiddetliydi. Ve sonu cinayetle bitti.