İstanbul'da, bir tekstil firmasında çalışan S.G. isimli kadının işyerine, kuryenin bıraktığı paketten skandal çıktı. Sekreter kargoyu teslim alarak S.G.'ye götürdü. Arkadaşlarının yanında paketi açan S.G. ilk olarak gönderilen şeyin ne olduğunu anlamadı, ardından da hayatının şokunu yaşadı. Arkadaşları, paketten çıkan şeyin seks oyuncağı vibratör olduğunu söyleyince S.G. soluğu karakolda aldı.
'YANLIŞLIKLA OLDU'
S.G.'nin şikâyeti üzerine savcılık ve polisin yaptığı araştırmada, paketin ismini gizleyen göndericisinin de 'tanıdık' olduğu ortaya çıktı. S.G.'nin çalıştığı tekstil firmasına aksesuvar temin eden 44 yaşındaki A.Y., ifadesinde 'Yanlışlık' kurbanı olduğunu iddia etti. Paketi S.P. isimli kadın arkadaşına göndermek istediğini savunan A.Y., "S.G'yi 14 yıldır tanırım. Ancak vibratörü hediye amaçlı S.P.'ye göndermek istedim. Ancak yanlışlıkla S.G.'ye gönderdim" dedi.
Savcılık, A.Y.'nin "Vibratör göndermek suretiyle cinsel tacizde bulunduğunu" belirterek 3 aydan 2 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. (Habertürk)