Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Serinevler Mahallesi'nde 14 Ağustos 2014'te meydana geldi. İddiaya göre, Nazlıcan Y. (17) adlı kız çocuğunun annesi ve babası 8 yıl önce ayrıldı.

Nazlıcan Y. bunun üzerine Ankara'da yurtta kalmaya başladı. Mahkeme 1 yıl önce velayetini babasına verince Nazlıcan Y., Ankara'dan hafta sonları Adana'ya babasının yanına gelmeye başladı. Nazlıcan Y., babasının işi olduğu için Adana'da babasının arkadaşı olan bir ailenin yanında kaldı.

Bu arada genç kız Sait S. (31) isimli bir travesti ile tanıştı. Nazlıcan Y. travestinin fuhuş yaptığını öğrendi. Sait S. ile Nazlıcan Y.’nin arkadaşlığı iyice ilerleyerek, telefonda ve internet üzerinden de görüşmeye başladılar. Nazlıcan Y., babasını görmeye Adana'ya geldiğinde yine Sait S. ile buluştu.

Bu buluşmada Sait S. kıza, "Baban sana bakmıyor, seni arkadaşının evine gönderip seninle ilgilenmiyor. Bak ben sana bir iş ayarlarım çok para kazanırsın, kendine bakarsın" dedi. Nazlıcan Y. ne iş olduğunu sorunca Sait S., "Erkeklerle birlikte olacaksın" dedi.

Nazlıcan Y. bunu kabul etmezken, Sait S. kızın üzerine odanın kapısını kilitleyip bir kişiyi telefonla arayarak "Elimde bir kız var, birlikte olmak ister misin" diyerek çağırdı. Bir süre sonra iş adamı eve geldi.

Sait S. iş adamını odaya aldı. Nazlıcan Y. iş adamı ile birlikte olmak istemedi. Bağırmak istedi ancak iş adamı ağzını kapatarak, "Sen bağır bana bir şey olmaz sen rezil olursun" dedi. Nazlıcan Y.'ye tecavüz eden şahıs, ardından dışarı çıkıp Sait S.'ye para verdikten sonra ayrıldı.

20 HAFTALIK HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sait S. kapıyı açınca Nazlıcan Y. evden çıkıp Ankara'daki yurda gitti. Kız çocuğu, korkusundan kimseye bir şey söyleyemedi. Ancak bir süre sonra karın ağrısı şikayetiyle yurtta doktora gittiğinde 20 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Nazlıcan Y., Adana'da tanıştığı bir travestinin zorla bir iş adamına tecavüz ettirdiğini söyledi. Bunun üzerine Adana polisi, Sait S.'yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.