UYKULARINDA ÖLDÜRDÜ


Özlem Karaçalıoğlu (23), merkez Şehitkamil ilçesi Cerityeniyapan Mahallesi’ndeki evlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle oğlu Mustafa (5) ve kızı Ayşe Karaçalıoğlu’nu (3), uyurken bıçakladı.

Karaçalıoğlu’nun daha sonra evin terasından aşağıya atlaması üzerine komşuları durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, çocukların yaşamını yitirdiğini belirledi. Terastan atlaması sonucu ağır yaralanan Özlem Karaçalıoğlu, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Olayı haber alan baba Cuma Karaçalıoğlu, sinir krizi geçirdi. Karaçalıoğlu, sağlık ekiplerince sakinleştirildi. Mustafa ve Ayşe Karaçalıoğlu’nun cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.


7 YILLIK EVLİLER


Özlem ile Cuma Karaçalıoğlu’nun 7 yıllık evli olduğu öğrenildi.



GERİYE NOT BIRAKMIŞ


Olay yerinde inceleme yapan savcılık ve güvenlik güçleri tarafından olay yerinde not bulunduğu öğrenildi. Özlem K’nin hemen olay öncesinde yazdığı belirtilen notta, kayınvalidesinden sürekli şiddet gördüğünü, kocasının ise kendisini sevmediğini yazdığı öğrenildi. Özlem K’nin hasta olduğunu yazdığı notta defalarca söylemesine rağmen kocasının ve kaynanasının kendisini inanmadığını da yazdı.