Adana'da darp ettiği eşi tarafından terk edilen Zafer Y., eşini bir türlü ikna edemeyince kayınpederinin evinin önünde, üstüne benzin dökerek kendini ateşe verdi.

EŞİNİ İKNA EDEMEDİ

Olay 24 Haziran günü saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Zafer Y.'nin 10 yıl önce evlendiği eşi S.Y., kendisini darp ettiğini ileri sürerek eşinden boşanmak isteyip babasının evine gitti. Zafer Y. eşiyle birkaç kez konuştu ancak onu ikna edemedi.

BARIŞMAK İSTEDİ, KARŞILIK BULAMAYINCA KENDİNİ YAKTI

24 Haziran günü de kayınpederinin Yavuzlar Mahallesindeki evinin önüne giden Zafer Y. eşiyle yeniden konuşup barışmak istedi. Ancak, darp edildiğini belirten S.Y karşılık vermeyince bu kez yanında getirdiği benzini üzerine dökerek kendini ateşe verdi.

ÇEVREDEKİLER TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ

Olayı gören vatandaşlar bir yandan polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, bir yandan da Zafer Y.'yi üzerine su dökerek söndürmeye çalıştı. Bir süre yanan Zafer Y. vatandaşların yardımıyla söndürüldükten sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda ağır yanıklar olan Zafer Y.'nin durumunun ağır olduğu, tedavisinin devam ettiği öğrenildi.