Sinop'ta 18 gün önce otomobil almak üzere yüklü miktarda parayla evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 41 yaşındaki Kemal Taş'ın, birlikte gittiği arkadaşı tarafından parası için öldürülüp araziye gömüldüğü ortaya çıktı. İtiraf üzerine Taş'ın araziye gömülmüş cesedi bulundu.
 
Sinop İl Sağlık Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Kemal Taş, 18 gün önce evden otomobil almak için çıktı. Cebinde yüklü bir miktar parayla evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Kemal Taş için ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. 38 yaşındaki Sonnur Taş, eşinin hayatından endişe ettiğini belirterek yardım istedi. Ancak aran geçen günler boyunca sonuç alamayınca, eşinin babası Şahin Taş ile birlikte bir televizyon programına çıktı. 
 
CANLI YAYINDA FENALAŞIP İTİRAF ETTİ
 
Kemal Taş'ın cebindeki yüklü parayla otomobil almaya arkadaşı H.B. ile gittiğini ileri sürdü. Bunun üzerine canlı yayına katılan H.B., programda fenalaşarak kulise alındı. Burada programı yapan sunucuya Kemal Taş'ı öldürdüklerini itiraf eden H.B., polis tarafından olay birlikte işledikleri iddia edilen S.Y. ile birlikte gözaltına alındı.
 
CEBİNDE BİR MİKTAR PARA BIRAKMIŞLAR
 
Yapılan sorgulamasında da Kemal Taş'ı öldürüp, gömdüklerini itiraf etti. Polis ve jandarma tarafında bugün olay yerine götürülen şüpheliler H.B. ile S.Y., Kemal Taş'ı gömdükleri yeri gösterdi. Sinop'un Erfelek İlçesi'ne bağlı Sogulçalı Köyü Kıran mevkisinde Taş'ın cesedi ekipler tarafından gömüldüğü yerden çıkarılarak otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Vücudunda yara izleri olduğu ve cebinde de bir miktar para bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.