Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, platonik aşığı olan eşinin yeğeni 24 yaşındaki Mutlu Polat tarafından boğazları kesilerek öldürülen 28 yaşındaki Ayşegül Bülbül ile 6 yaşındaki oğlu Yasin Bülbül’ün cenazeleri, yan yana toprağa verildi.


Önceki Sabah meydana gelen olayda, Efendi Bülbül, bakkaldan eve döndüğü sırada eşi Ayşegül Bülbül ile oğlu Yasin’in cesetlerini gördü. Jandarma, katil zanlısı olarak Efendi Bülbül’ün yeğeni Mutlu Polat’ı gözaltına aldı. “Yengeme aşıktım. Su isteme bahanesiyle kapıyı çaldım. Eve girmek istedim ama kapıyı hızla çarparak engelledi.
‘Nasıl kıydın bacıma?’
Buna öfkelendim ve su getirince boynundan bıçakladım. Ağlayarak bağırmaya başlayınca Yasin’i de boynundan bıçaklayarak kaçtım” diyen Polat tutuklandı.
Anne ile oğlunun cenazeleri dün yan yana toprağa verildi. Gözyaşlarına boğulan Efendi Bülbül, “Ayşegül ve Yasin’ime kıyan yeğenimi idam etsinler. Yaptığı vahşet, Allah’ından bulsun” dedi. Ayşegül Bülbül’ün ablası Necla Çakmak ise, “Verdiği bir bardak su hayatına mal oldu. Bacıma ve yavrusuna nasıl kıydın?” diye gözyaşı döktü.