Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi'nde 3 otomobil, 1 minibüs ve 1 belediye otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında biri yaya 2 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 7 kişi de yaralandı.


Kaza nedeniyle Dolmabahçe Caddesi'nde trafik iki yönde de durma noktasına geldi. Zincirleme kaza saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, plakası belirlenemeyen bir motosiklet Beşiktaş'tan Kabataş yönüne ilerlerken, Dolmabahçe Sarayı önünde aniden fren yaptı. Arkasından gelen 34 V 5591 plakalı lüks otomobilin şoförü de motosiklete çarpmamak için aniden durdu. Lüks aracın arkasından gelen 34 PPV 97 plakalı Sarıyer-Beşiktaş hattında çalışan belediye otobüsünün şoförü de otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı. Sürücünün kontrolünden çıkan belediye otobüsü, karşı yöne geçerek, Kabataş'tan
 Beşiktaş yönüne ilerleyen 34 ZD 18 22 plakalı panelvan ile 34 MD 964 ve 34 BG 2996 plakalı otomobillerle kafa kafaya çarpıştı.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada, panelvanda bulunan 1 kişi ile yaya olduğu iddia edilen 1 kadın hayatını kaybetti. Otobüs, panelvan ve özel otomobillerde bulunan 3'ü ağır 7 kişi de yaralandı.

Beşiktaş'ta korkunç kaza: 2 ölü

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kaza sonrası caddeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Araç içinde sıkışan 2 kişi, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Kazada yaralananlar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Panelvan içinde sıkışan ceset de itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

İddiaya göre, kaldırımda yürüdüğü sırada, otobüse çarpan panelvanın altında kalan kadın da yine itfaiye ekiplerince ağır yaralı olarak kurtarıldı. Ancak talihsiz kadın, sağlık ekiplerinin olay yerindeki tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. 

Kaza nedeniyle Dolmabahçe Caddesi'ndeki trafik zaman zaman durma noktasına geldi.
Polis kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını belirtti.