3 Erkekle Aşk Yaşayan Genç Kadının, Çocuğunun Kimden Olduğu Ortaya Çıktı.

Eşi Mesut Gürleyik'i terk edip yasak aşkı Cemil Arslan'la kaçan, ardından da Davut adında bir sevgilisi olduğu öğrenilen Gülcan Gürleyik'in 3 aylık çocuğunun, Mesut Gürleyik'ten olduğu ortaya çıktı.

Türkiye resmi nikahlı eşi Mesut Gürleyik'i bırakıp yasak aşkı Cemil Arslan ile kaçan ardından da Davut diye bir sevgilisi daha olduğunu öğrenen Gülcan Gürleyik'i konuşuyor. Herkes Gülcan'ın üç aylık kızı Minel Nas'ın kimden olduğunu merak ederken DNA sonucunun açıklamasının ardından tüm gerçekler ortaya çıktı.

Televizyon programına Mesut Gürleyik, bir buçuk yıllık eşi Gülcan Gürleyik'in evi terk ettiğini ve o zaman Gülcan'ın başka bir ailesi daha olduğunu öğrendiğini anlattı.

ÇOCUK KİMDEN?

Mesut, bir gün Gülcan'ı takip ettiğini ve eşini bir eve girerken gördüğünü söyledi. Kapıyı çaldığında evin Cemil Arslan diye birisine ait olduğunu ve eşiyle konuştuğunda Gülcan'ın, çocuğun Cemil'den olduğunu söylediğini ileri sürdü.

DNA TESTİ YAPILABİLİR'

Ardından programa telefonla yayına bağlanan Gülcan Gürleyik, "Benim bir ailem var Cemil Arslan, Ben onunla evliyim. Kimse burada beni zorla tutmuyor. Çocuğum Cemil Arslan'dan, DNA testi yapılabilir" dedi.

MEĞER O SIRADA DAVUT'LA DA BİRLİKTEYMİŞ

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Gülcan Gürleyik'in bir de Mesut Gürleyik ile evlenene kadar Davut isimli biriyle daha beraber olduğu ortaya çıktı. Bu iddiaları duyan Gülcan'ın babası, kızını evlatlıktan reddetti.

DNA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Tüm Türkiye nefeslerini tutup Gülcan'ın çocuğu kimden sorusunun yanıtını merak ederken önceki gün erkana gelen programda Esra Erol, DNA sonuçlarını açıkladı ve çocuğun Mesut'tan olduğu ortaya çıktı.

Türkiye