Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık A.B. ile tutuklu sanığın kardeşi tutuksuz sanık A.B. ve avukatlar hazır bulundu. Mahkemede, mağdure H.S.D.'nin 15 yaşından küçük olduğuna dair rapor ile hafif derecede zeka geriliği olduğuna dair raporlar okunarak dosyaya konuldu. Cumhuriyet savcısının mütalaasında iddia edilen olay şöyle anlatıldı: 
 "Sanık A.B., mağdure H.S.D. ile Antalya'da bir kafede tanıştı. Antalya'da bir eve giden ikili bir süre oturdu. Daha sonra sanık ikna yoluyla mağdure ile cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra mağdure H.S.D. ile Kayseri'ye gelen sanık, ağabeyinin Yeşil Mahalledeki evine gitti. Sanık burada da 15 yaşından küçük çocuk ile defalarca cinsel ilişkiye girdi. Polise yapılan şikayet üzerine tutuklanan sanık hakkında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açıldı."
 Sanık A.B. mahkemede sorgu ve savunmasında "Bu mübarek günde oruçluyum. Kafam o kadar karışık ki ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. Beraatımı talep ediyorum" dedi.
 Tutuklu sanığın kardeşi tutuksuz sanık A.B. ise, "Ağabeyim Antalya'dan bir kız ile gelince evleneceğini düşünerek eve aldık. Yaşının küçük olduğunu bilmiyorduk. Beraatımı talep ediyorum" diye konuştu.
 Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık A.B.'ye 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 20 yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise 3 yıl 8 ay olmak üzere toplam 23 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Tutuksuz sanık A.B.'ye ise küçük yaştaki çocuğu evine aldığı gerekçesiyle, 'çocuğa yönelik kişi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 1 yıl 8 ay Zeka geriliği olan 14 yaşındaki kıza cinsel istismarhapis cezası verildi.