İstanbul’un Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde sabaha karşı narkotik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda bir eve baskın yapan polisler evdeki 3 küçük çocuğu sakinleştirmeye çalıştı. Çocuklardan biri polise "Bende silah yok" dedi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyona özel harekat ekipleri ve polis helikopteri destek verdi.
Önceden belirlenmiş adreslere yapılan eş zamanlı baskında şüpheli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan baskında çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Baskın yapılan evlerden birinde 3 küçük çocuk korkudan ağlamaya başladı. Polis çocukları sakinleştirmeye çalışırken çocuklardan biri polise " Bende silah yok" dedi.



POLİS KAPIYI KOÇBAŞI İLE KIRDI

Özel Harekat ve Narkotik polisleri Beyoğlu, Yenişehir Mahallesi, Kalkan Bostanı Sokak’ta bir evin kapısını koçbaşı ile kırarak içeri girdi; 1 kişiyi gözaltına aldı.

YASTIK VE CÜZDAN İÇİNDE UYUŞTURUCU...

Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Büyük Şişhane Sokağı’ndaki baskın düzenlenen evde yapılan aramalarda, yastık ve kadın cüzdanı içine gizlenmiş uyuşturucu hap ile satışa hazır bir miktar bonzai ele geçirildi.