Çin'de Feng isimli 28 yaşındaki inşaat işçisi, inşaatta çalıştığı sırada üzerine yıldırımsavar çubuğu adeta mızrak gibi düştü. Yıldırımsavar, genç işçinin omzundan girip kalçasından çıktı
Çin'de geçen Kasım ayının son günlerinde ismi Feng olarak açıklanan 28 yaşındaki bir inşaat işçisi, çalıştığı sırada yaklaşık üç metre boyundaki bir yıldırımsavar çubuğu yedinci kattan adamın üzerinde düştü. Adamın üzerine düşen çubuk adamın omuzundan girip kalça kısmının üzerinden çıktı. Doktorların büyük çabası sonucu aşırı kan kaybeden adamın omuzundan girip bel tarafından çıkan çubuk iki saatlik bir operasyon sonucu başarı ile çıkarıldı.

DOKTORLARI AMELİYAT OLMASINA KARAR VERDİ
Kazadan hemen sonra arkadaşları tarafından en yakın hastaneye kaldırılan inşaat işçisinin kazadan sonra bilincini kaybetmediği ve konuşabildiği belirtildi. Fengi'n ameliyatının yapıldığı hastanenin başhekimi Dr Yan Wendong, Mail Online'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi., Feng vucüduna saplanan yaklaşık üç metre boyunda ki çucuk ile hastaneye geitirildiğinde doktorlar ameliyat olmasına kara verdiler.

CİĞERLERİNE VE BÖBREĞİNE ZARAR VERDİ
Ama sağlık ekipleri çubuktan dolayı Feng'i ameliyat masasına çubuğun boyundan dolayı yatırmadılar. Bunun üzerine çubuğu kesmeleri için hastaneye sağlık ekipleri çağrıldı. Hastanın çekilen röntgenlerinden sonra çubuğun hastanın karnına, karaciğer, akciğer ve böbreklerine zarar verdiği ortaya çıktı. Ama çubuk hastanın önemli kan damarlarına zarar vermediği için hasta kurtuldu.