Yengesini erkek arkadaşıyla görünce...
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde Cemil C., iddiaya göre başka bir erkekle buluşmaya giden yengesi Nalan C.’yi sokak ortasında sopayla dövdü. Cemil C., ardından onun arkadaşı Kadir Ö.’yü sırtından makasla yaralayıp sopayla darp ederek kaçtı. 
 
Olay, akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Uzunçarşı Mevkii’nde meydana geldi. Cemil C., iddiaya göre ilçe merkezine başka bir erkekle buluşmaya giden yengesi Nalan C.’yi takip etti. Cemil C., arkadaşıyla buluşmak üzereyken sokakta yakaladığı yengesini elindeki sopayla dövdü. Bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıyan olayda Nalan C., aldığı darbelerle yere düştü. Çevredeki vatandaşlar tarafından bir işyerine götürülen Nalan C., kısa süre sonra dükkandan kendisi çıkarak uzaklaştı.
 
Cemil C., ardından aynı bölgede yengesiyle buluşacağı ileri sürülen Kadir Ö.’yü yakalayıp sırtına makas sapladı. Kaçan Kadir Ö., caddeki bir işyerine sığındı. Peşinden giden Cemil C., içeride Kadir Ö.’ye sopayla da vurduktan sonra kaçtı. Yaralanan Kadir Ö.’ye, tesadüfen olay yerinden geçen bir sağlık görevlisi ilk müdahaleyi yaptı. Çevredekiler, 112 Acil Servis ekibinin gecikmesine tepki gösterirken, bir süre sonra gelen sağlık görevlileri, kanlar içindeki Kadir Ö.’yü hastaneye götürdü. İlk müdahalenin ardından Kadir Ö., Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan Kadir Ö.’nün sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, kaçan Cemil C.’yi yakalamak için çalışma başlatırken, olay yerinden ayrılan Nalan C.’yi de arıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.