Bilecik Bisikletliler Derneği Temsilciliğinin düzenlendiği 'Yaşam Turu' kapsamında 30 kişilik bisiklet sever, Atatürk Ormanından başlayan parkurun son durağı olarak Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gelecek projesi kapsamında gerçekleştirilen proje ile bisiklet severler, tedavi ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Sosyal sorumluluk anlamında son derece güzel ve anlamlı olan ziyarette, Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, konuklarını ağırlayarak, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, gerçekleştirilen aktivite hakkında yaptığı değerlendirmede; "Değerli bisiklet sever arkadaşlarımız ile birlikte önce, Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Gelecek sloganı doğrultusunda güzel bir bisiklet turu düzenledik. Daha sonra program kapsamında Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettik. Gerek bizler gerek diğer katılımcılar, can dostlarımız hayvanlar için hazırlanan tesisi oldukça beğendiler ve ilimiz için güzel bir çalışma olduğunu söylediler. Bu güzel organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği olan paydaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.