9 günlük bayram tatili nedeniyle cuma gününden yola çıkan tatilciler yollarda oluşan uzun kuyruklar nedeniyle trafik çilesi yaşıyor.


Tatilciler gitti İstanbul boşaldı

TEM'DE TRAFİK DURDU
İstanbul'dan Ankara yönüne giden tatilcileri sabah saatlerinde bir sürpriz bekliyordu. Salça yüklü tırın yanması nedeniyle araç kuyruğu 15 km'ye çıktı. İstanbul Bolu arasını 10 saatte giden tatilciler isyan etti.


Tatilciler gitti İstanbul boşaldı


FERİBOT SIRASI 3 SAATTE GELİYOR
Çanakkale'de tatilcilerin bayram yolculuğu yoğunluğu, gece başlayıp sabaha dek sürdü. Feribotlar, sabaha kadar saatsiz çalışıp, tatilcileri boğazın diğer yakasına taşımaya çalıştı. Gece, zaman zaman 2 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. İstanbul'dan Çanakkale'ye 3 saatte geldiklerini belirten tatilciler, Eceabat ve Kilitbahir'de kendilerine sıra gelmesi için de 3 saat beklediler.


Tatilciler gitti İstanbul boşaldı



SÜRÜCÜLERİN TERCİHİ OSMANGAZİ
Yeni açılan Osmangazi Köprüsü de tatilcilerin gözdesi oldu. Feribot yerine köprüyü tercih edenler, 5 dakikada köprüyü geçiyor ancak sonrasında yine trafik yoğunluğuyla karşılaşıyor.
İSTANBUL BOŞALDI
Tatilciler trafik çilesi yaşarken İstanbul escort  'daki sürücüler rahat.. Neredeyse günün her saati trafik olan İstanbul'da, bayram tatilinin başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğu yüzde 1'e düştü.


Tatilciler gitti İstanbul boşaldı
Tatilciler gitti İstanbul boşaldı