Amerika'da Stephanie Jaegers isimli kadın, şiddetli kramplarla hastaneye kaldırıldığında böbrek taşı düşürdüğünü zannediyordu ancak hastanede büyük bir sürprizle karşılaştı. The Sun'ın haberine göre Stephanie, 38 haftalık hamileydi ve doğum yapmak üzereydi.
SIRT AĞRILARI ÇEKMEYE BAŞLADI
Stephanie'ye 3. doğumundan sonra kan nakli gerektiği için doktorlar, bir daha hamile kalıp sağlığını riske atmaması konusunda uyardı. Önceki doğumunda plasentası sıkışan kadın, ameliyat olmak zorunda kaldı.
Doktorların uyarısından sonra bir daha çocuk sahibi olmayı düşünmeyen kadın, geçtiğimiz ay sırt ağrıları çekmeye başladı. Adet sancısına benzeyen güçlü kramplar ortaya çıktı.

BÖBREK TAŞI DÜŞÜRDÜĞÜNÜ SANDI
Akrabalarından ve arkadaşlarından duydukları, Stephanie'ye böbrek taşı düşürdüğünü sanmasına neden oldu. Ağrılar dayanılmaz hale gelince acile gelen kadın büyük bir şok yaşadı.

KİLOSU DEĞİŞMEDİ, ADET GÖRDÜ
3 çocuk annesi kadın, 38 hafta boyunca kilosunda bir değişiklik olmadığını ve adet görmeye devam ettiğini söyledi. Bir yıl önce menopoz öncesi döneme girdiği için çocuk sahibi olamayacağı söylenen kadın, acile geldikten birkaç saat sonra 3 kilonun üzerinde bebeğini kucağına aldı.