Saat 11.30 sıralarında Taksim Tak-ı Zafer Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, taksi sürücüsü cadde üzerinde seyir halindeyken yanından geçmeye çalışan su yüklü motosiklete çarptı. Çarpma sonucu motosiklet sürücüsü motosikletiyle yere savruldu. Taşıdığı su paketleri ise dağıldı. Bunun üzerine taksici ile motosiklet sürücü arasında başlayan sözlü tartışma tansiyonun yükselmesiyle bir anda kavgaya dönüştü.

taksi

AYIRMAYA ÇALIŞAN GENÇ, KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI

Tam bu sırada tarafları ayırmaya gelen bir genç, başka birine ait rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpekten kaçmaya çalışan genç yere düştü. Ardından köpek bir kez daha saldırmaya çalışınca bu kez yerinden zıplayan genç taksinin üzerine çıktı. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede polis ekipleri geldi. Şahısları ayıran polis ekipleri, taksi şoförüne bıçak çeken şahsı, “O zaman herkes bıçak çeksin birbirine öldürsün” diyerek azarladı.



TAKSİCİYİ YUMRUKLAMAYA BAŞLADI

Bu esnada motosiklet sürücüsü telefonla arkadaşlarını yanına çağırdı. Beyzbol sopasıyla arkadaşının yanına gelen bir şahıs polis tarafından engellenmeye çalışılırken, motosiklet sürücüsü de hırsını alamayarak yeniden taksiciyi yumruklamaya başladı. Araya giren polis ortalığı sakinleştirerek tarafları uzaklaştırdı. Kavga anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.