FETÖ ve PKK terörüne meydan okuyan İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu, bu kez trafik terörüne karşı kararlılık mesajları verdi.
Göreve gelir gelmez icraatlarıyla kendisini hissettiren Soylu, elektronik radar sisteminin  kaldırıldığını açıklayarak sürücüleri mağduriyetten kurtarmıştı.
SÜRÜCÜLERE ADETA YALVARDI
Hükümetin yeni enerjik bakanı Soylu, bayram öncesi sosyal medya hesabından yaptığı trafik uyarısıyla güne damgasını vurdu.
Bayramda sevdiklerine kavuşmak için yollara dökülen araç sürücülerine seslenen Soylu, "Ne olur yalvarıyorum, kurallara uyun, üzmeyin üzülmeyin" mesajı verdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak bayramda trafik kurallarına uymaya davet etti.
Bakan Soylu, "Bayramın neşesini sevdiklerimiz ile bir arada yaşamak için trafik kurallarına uyalım." diyerek yaparak şu videoyu paylaştı:


İçişleri Bakanlığı Twitter resmi hesabında da trafik kurallarıyla ilgili"Bayramda sevinci, mutluluğu sevdiklerimizle paylaşabilmek için trafik kurallarına uyalım" ifadesi kullanıldı.