Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.E., kahve içmek için arkadaşının evine gitti. Bir süre sonra Ş.E., çocukları ile birlikte sokağa çıktı. Bu sırada ağlayan çocuklarını susturmaya çalışan Ş.E.’ye tekel büfesi işleten 38 yaşındaki M.K. tepki gösterip, "Çocuklarını sustur" diye bağırdı. Ardından da genç kadına tekme yumruk saldırdı. M.K., yere düşen kadının pantolonu ve gömleğini çıkartmaya çalıştı. Kadını, çığlıkları duyan vatandaşlar kurtardı. Bu sırada sol elinin baş parmağı yaralanan kadının şikayeti üzerine M.K. gözaltına alındı.
 
SERBEST BIRAKILDI
 
İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen M.K., serbest bırakılırken yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Ş.E., saldırganın sokak ortasında kendisine tecavüz etmeye çalıştığını ileri sürdü. Hayatı boyunca hiç bu kadar aşağılanmadığını belirten Ş.E. şunları söyledi:
 
"Evime dönmek için kapıdan çıktım, bu sırada çocuklar ’biraz daha kalalım’ diye nazlandı. Onların ağlama sesini duyan biri, küfrederek ’çocuklarını sustur’ diye bağırdı. Ben de ’bana mı diyorsun’ diye karşılık vermek istedim. Üzerime saldırıp, gömleğimin düğmelerini açmaya, pantolonumu çıkartmaya başladı. Bir yandan vuruyor, bir taraftan da ’sana burada tecavüz edeceğim’ diye bağırıyordu. Çığlıklarımı duyan vatandaşlar gelip kurtardı. Karakola gittik, ifadelerimizi alıp bizi gönderdiler. Olay basit bir kavga olarak değerlendirildi. Ancak adam bana sokak ortasında tecavüz etmeye çalıştı. Cezasız kalmasını istemiyorum. Bugün benim başıma gelenler, yarın başkasının da başına gelebilir."

Sokakta tecavüz girişimi suçlaması